Gyöngyösi Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Tea, kávé

Szűrés
Új termékek
Csak új termékek
Allergének
További szűrők
Ár szerint
%

Alakformáló

Azoknak kínál segítséget ez a teakeverék, akik felesleges kilóiktól szeretnének megszabadulni. Összetevői: Mezei katáng, párlófű, gyujtoványfű, tyúkhúr, csalán levél, pitypang levél, zsurló, fehér akác, és kökényvirág. A teakeverékben olyan gyógynövényeket tartalmaz melyek elősegíthetik a testünk méregtelenítő folyamatait, étvágy- és gyomorsav csökkentő, enyhe hashajtó és vízhajtó hatásúak, előnyösen befolyásolják az anyagcsere folyamatokat.  

1750 Ft1500 Ft / db
300 Ft/g
%

Nyári hűsítő

Hűsítő gyógynövényes teakeverék, mely felfrissülést hozhat a forró nyári napokon. Összetevőit borsmenta, marokkói menta gyógynövényes kertemben termesztettem, párlófű a Mátra mezőjén gyűjtöttem, gondosan válogattam, majd a padlásomon csörgősre szárítottam, hogy csomagolásba zárva számodra is elérhetővé tegyem ezt a mentás hűsítőt.

1750 Ft1500 Ft / db
300 Ft/dkg
%

Nyári lazító

Nyári teakeverék a lazitáshoz, pihenéshez. Összetevőit  gyógynövényes kertemben termesztett és a Mátrában gyűjtött gyógynövényekből állítottam össze: illatos macskamenta, citromfű levél, orbáncfű virágos hajtás, galagonya virágos hajtásvég, levendulavirág.  

1750 Ft1500 Ft / db
300 Ft/dkg
%

Zamatos nyár

Finom, ízekben és illatokban gazdag gyógynövényes teakeverék. Összetevőit gyógynövényes kertemben termesztett és a Mátra lankáin gyűjtött gyógynövényekből állítottam össze: citromfű levél, fürtös menta, zsálya, rozmaring, rózsaszirom, fehér akácvirág, bodzavirág.

1750 Ft1500 Ft / db
30 Ft/g